Курсове по Туризъм

Моля Прочетете

Може да изберете практически или дистанционен курс по професия управител на фирма, мениджмънт, маркетинг, икономика, ресторантьор, туристически агент, селски туризъм, готвач, барман, сервитьор. Дистанционния курс може да се проведе независимо къде се намирате. С курс ще ви научим на професионализъм. За дистанционен курс, цени, диломи, може да разгледате тук: Дистанционни курсове - лесно и удобно от всяка точка на света. Първата стъпка към вашата успешна кариера е обучението. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете преди да започнете работа. Базите за обучение на бармани са модерни и отговарящи на всички съвременни изисквания. Може да изберете практически или дистанционен курс. Курсовете по барманство, ресторантьорство и хотелиерство съчетават теория и практика и доказват, че може да е приятно, докато учите нова професия. Forum.

Това е сайт за курсове в София, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Перник, Русе, Димитровград, Добрич, Ямбол, Хасково, Свиленград, . Във всеки курс за сервитьори, администратори, помощник готвачи, готвачи, камериерки Лесно може да търсите професионален курс, като използвате търсачката за обяви. Тя търси във всички публикувани курсове във Варна, София и Враца. Има курсове за готвачи, сервитьори, ресторантьор, кетъринг и т.н. Възползвайте се от възможността да станете професионалист чрез обучение в курс. След завършване на обучението може да работите в България, чужбина, на кораб като помощник готвач, готвач, сервитьор, администратор, камериер, ресторантьор и т.н.

Адреси

гр.Варна
0897 317 641

e-mail: marketing@school-europe.com

Телефони

0897 317 641 ; 0893 963 922

Важно за вас

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! БЕЗ EUROPASS CERTIFICATE И СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, ДОКУМЕНТ ОПРЕДЕЛЯЩ НИВОТО НА ВЛАДЕЕНЕ НА ПРОФЕСИЯТА, НЕ МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ И РАБОТИТЕ В ЕВРОПА И ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

НА ЗАВЪРШИЛИТЕ КУРСИСТИ СЪТРУДНИЧИМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ, ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, НА КОРАБ.

www.school-europe.com www.school-europe.com/forum
Дизайнът е направен от Европа Дизайн Груп Учебни центрове в София, Варна, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Перник, Русе, Димитровград, Добрич, Ямбол, Хасково, Свиленград, Плевен
| Професионални курсове | Европейски дипломи, преведени на английски език, валидни в цял свят.
.