За нас

С практически, онлайн или дистанционен курс ще ви научим на професионализъм

Първата стъпка към вашата успешна кариера е обучението. Учебен център Европа е акредитиран и лицензиран от НАПОО и работи за вас. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете преди да започнете работа! Базите за обучение за модерни и отговарящи на всички съвременни изисквания. Практическите, присъствени курсове съчетават теория и практика и доказват, че може да е приятно, докато учите нова професия. В онлайн курсовете има видео уроци или онлайн връзка с преподавател. Дистанционните курове са за хора със стаж, които желаят сертификат или имат възможност за практика в тяхна работна среда. Учителите са професионалисти, обучени и работили по целия свят. Те са майстори, рехабилитатори, кинезитерапевти, треньори, лекари, инженери, специалисти. Курсове. В Учебен Център Европа има курсове за масажи, термални процедури, козметика, фризьорство, маникюр, педикюр, ноктопластика, фитнес инструктори, охранители, митнически агенти, автомонтьори, техници на транспортна техника, заварчици, хладилни техници, офис мениджъри, икономисти, търговски представители, продавачи, готвачи, бармани, администратори, брокери на недвижиими имоти, сервитьори, камериерки, шивачи, перманентен грим, професионален грим, микроблейдинг и др.

Станете професионалисти

Възползвайте се от възможността да станете професионалист чрез обучение в курс. След завършване на обучението може да работите в България, чужбина, на кораб Курсове като масажист, козметик, фризьор, маникюрист, фитнес инструктор, спортен инструктор, барман, готвач, сервитьор, администратор, мениджър, брокер на недвижими имоти, търговски представител, монтьор и техник на транспортна техника, заварчик, хладилен техник, продавач, охранител, шивач и т.н. В този сайт може да намерите информация за курсове, държавни дипломи, лиценз, Курсове учители, обучения. различни нива и специалности до степен на професионална квалификация с много бонуси.

РАБОТА В БЪЛГАРИЯ, ЧУЖБИНА И НА КОРАБ

На завършилите курсисти сътрудничим за реализация и възможност за работа в България, чужди държави и на кораб.Дипломи С нашите Държавни Удостоверения за професионално обучение и Свидетелства за професионална квалификация може да кандидатствате навсякъде. Ще бъдем до вас до реализацията ви. В момента се предлагат свободни работни места на луксозни масажери по професия Козметици, Масажисти, Фитнес инструктор, Маникюристи, Педикюристи, Ноктопластика, Фризьори, Камериерки и други

Как да кандидатстваме за работа в други държави и на кораби

ТЪРСИМ ФРИЗЬОРИ, ФИТНЕС ИНСТРУКТОРИ, АКУПУНКТУРИСТИ, РЕЦЕПЦИОНИСТКИ, МАНИКЮРИСТКИ, МАСАЖИСТКИ и КОЗМЕТИЧКИ ЗА РАБОТА НА БОРДА НА ЛУКСОЗНИ ПАСАЖЕРСКИ КОРАБИ! ТОВА СА ЧЕСТО СРЕЩАНИ ОБЯВИ, НО НЕ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ СА ОДОБРЕНИ. ЗАЩО ЛИ?
Първо изискване за кандидатстване за работа на Пасажерски или речни кораби е владеене на чужда език. Често още пътрвото интервю се провежда директно от работодателя. Необдходимо е да владеете английски език, за някои държави може немски и други езици. Второ условие, за да ви одобрят са документите, които представяте: Диплома за завършен курс или друго образование по професията, за която кандидатствате. Необходимо е да сте завършили всички нива по желаната професия, не само първо или второ, защото кандидатите с пълна професия ще ви изместят назад в списъка. Друго условие е на живо да направите добро впечатление, да умеете да разговаряте вежливо, да излъчвате увереност, да сте усмихнати, топли, с добра хигиена и делово облечени. Работодателя иска да разчита на вас, да предлагате неговите продукти и ги продавате добре, да ви харесват клиентите и да ги привличате, още щом ви видят. С две думи, той иска фирмата му да печели от вас, не да губи, тогава ще печелите и вие. А и по този начин ще си осигурите добър бакшиш от клиентите, който е минимум, колкото заплатата ви. В момента има голямо търсене за луксозни пасажерски кораби. Постарайте се и може вашата мечта да работите на него да стане напълно възможна. В чужда държава, освен гореизброените качества е желателно да притежавате и Europass certificate. Той е написан по техен стандарт и харесван от собствениците на центрове, студиа, хотели и офиси. Успех!.

Курсове

Съобразени с вашето свободно време
Курсовете по масаж, фризьор, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика, арт нокти, фитнес инструктор, спортен инструктор, персонален треньор, грим, перманентен грим, барман, готвач, администратор, сервитьор, управител на комплекс, мениджър, финансист, счетоводител, компютърен техник, програмист, продавач, търговски представител, монтьор на пътно-транспортна техника, заварчик, автомонтьор, охранител, брокер на недвижими имоти, камериерка, пиколо, спа са индивидуални или в малки групи. Курсове.
За да разгледате курсове погледнете тук Курсове.

Учителите са обучени да създават дискретност и уют.

Може да се възползвате и от интензивни или онлайн курсове.

Търсим преподаватели от цяла България

Учебен център Европа търси креативни, спокойни, обичащи работата си професионалисти, желаещи да обучават курсисти в тяхна работна среда.

Моля Прочетете

С курс ще ви научим на професионализъм. Учебен център Европа работи за вашето развитие. Първата стъпка към вашата успешна кариера е професионално обучение. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете преди да започнете работа по избрана професия. Базите за обучение на масажисти, фризьори козметици, маникюристи, фитнес инструктори, спа, търговски представители, продавачи и консултанти, мениджъри, атомонтьори, техници на пътно-транспортна техника, заварчици, брокери на недвижими имоти, хладилни техници, грим, барман, готвач, администратор са модерни и отговарящи на всички съвременни изисквания. Курсовете съчетават теория и практика и доказват, че може да е приятно, докато учите нова професия. Forum.

Това е сайт за курсове във Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Перник, Русе, Добрич, Димитровград, Бургас, Ямбол, Хасково, Свиленград. Във всеки курс има детайлно описание за обучение, учители, дипломи, лиценз, сертификати т.н. Има курсове за масажи, козметика, фризьори, маникюри, педикюр, ноктопластика, фитнес инструктори, готвачи, бармани, администратори, сервитьори, хладилни техници, автомонтьори, техници на транспортна техника, заварчици, брокери на недвижими имоти, търговски представители, продавачи, мениджъри т.н. Възползвайте се от възможността да станете професионалист чрез обучение в курс. След завършване на обучението може да работите в България, чужбина, на кораб.

Адреси

Курсове във Варна, София, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Перник, Русе, Добрич, Димитровград, Русе, Ямбол, Хасково, Свиленград
гр.Варна - 0897 317 641
гр.София - 0897 317 641
гр.Враца - 0897 317 641
гр.Шумен - 0897 317 641
гр.Ямбол- 0897 317 641
гр.Пловдив - 0897 317 641
гр.Димитровград - 0897 317 641
гр.Русе - 0897 317 641
гр.Добрич - 0897 317 641
гр.Бургас - 0897 317 641
гр.Хасково- 0897 317 641
гр.Свиленград- 0897 317 641
гр.Перник- 0897 317 641

Телефони

0897 317 641

Важно за вас

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! БЕЗ EUROPASS CERTIFICATE И СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, ДОКУМЕНТ ОПРЕДЕЛЯЩ НИВОТО НА ВЛАДЕЕНЕ НА ПРОФЕСИЯТА, НЕ МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ И РАБОТИТЕ В ЕВРОПА И ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

www.school-europe.com

Практически курсове

www.school-europe.eu

Онлайн и дистанционни курсове

Дизайнът е направен от Европа Дизайн Груп Учебни центрове във Варна, София, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Русе, Добрич, Перник, Хасково, Свиленград, Ямбол | Професионални курсове | Курс Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Перник, Русе, Добрич, Димитровград, Добрич, Хасково, Свиленград.