Курс по Козметика

 • КОЗМЕТИК ПЪРВО НИВО

  Почистване на лице, заболявания, акне, кола маска, масаж, вежди, йнофореза, дарсонвал, ултразвук и др.

  Двумесечен курс, 100 уч. часа - 480 лв.
 • ЛЕЧЕБНА КОЗМЕТИКА ВТОРО НИВО

  Анатомия, Физиология, заболявания, масажи, лечения, клетки, анти ейдж процедури, терапии и др.

  Двумесечен курс, 70 уч. часа - 480 лв.
 • КОЗМЕТИКА И АПАРАТУРИ ТРЕТО НИВО

  Висок клас апаратура, модерни терапии и др.

  Двумесечен курс, 70 уч. часа - 480 лв.
 • НИВО МАРКЕТИНГ, МЕНИДЖМЪНТ И ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ ЗА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ

  Дистанционно обучение

  100 лв.
 • ПИЛИНГИ И ЕЛЕКТРОЕПИЛАЦИЯ

  Химични, киселинни пилинги, лазери.

  Двумесечен курс, 70 уч. часа - 450 лв.
 • ДИСТАНЦИОНЕН КУРС ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА И ЧУЖБИНА

  За хора със стаж без документ за квалификация

  Получавате Държавно Удостоверение за професионално обучение или Държавно Свидетелство за професионална квалификация. Информация:Тук.
 • СЛЕД ВСЯКО НИВО ПОЛУЧАВАТЕ ДЪРЖАВНО УДОСТОВЕРЕНИЕ ОТ МОН И НАПОО

  След всички завършени нива получавате Държавно Свидетелство за професионална квалификация

  Издава се Европас приложение към диплома / Europass certificate /
 • ЛЕЧЕБНА КОЗМЕТИКА И АПАРАТУРА

  Дипломите ви дават право да работите в България и чужбина

  Със Свидетелство за професионална квалификация може да отворите собствен салон

Моля Прочетете

С курс за Козметик ще ви научим на професионализъм. Може да изберете практическо обучение, онлайн или дистанционен курс за хора със стаж, желаещи сертификат за квалификация. За дистанционен курс Козметика, Медицинска и Лечебна козметика и работа с апаратура, цени, диломи, може да разгледате тук: Дистанционни курсове - лесно и удобно от всяка точка на света. Първата стъпка към вашата успешна кариера е обучението Тук ще научите всичко, което трябва да знаете преди да започнете работа по професия Козметик. Базите за обучение на козметици са модерни и отговарящи на всички съвременни изисквания, предлага се и онлайн обучение. Курсовете по козметика, лечебна козметика и работа с апаратура, съчетават теория и практика в реална работна среда и доказват, че може да е приятно, докато учите нова професия. Форум.

След завършено обучение за всички нива, придобилият втора степен на професионална квалификация "Козметик"използва козметична апаратура (йонофореза, вапозон, д`арсонвал, фриматор, ултразвук, електроепилация, радиовълни, селективнасветлина, галваничен ток, мускулна електростимулация, вакуум, апаратен масаж), като спазва изискванията за качество и безопасност, определени от производителя; козметични продукти; специализирани инструменти и оборудване; работно облекло, лични предпазни средства. След завършен курс, придобилият втора степен на професионална квалификация по професията "Козметик" може да заема следните длъжности от НКПД:
професия „Козметик" могат да постъпват на работа на длъжности (професии) от единична група 5142 „Козметици и сродни на тях", 5223 „Продавач-консултанти" в обекти за търговия с козметични продукти или фирми за търговия с апарати и инструменти за козметични дейности, както и на други длъжности, включени при актуализиране на професиите. Козметикът упражнява дейността си във: салони за красота, СПА центрове, обекти за търговия с козметични продукти, фирми за търговия с апарати и инструменти за козметични дейности, круизни кораби и др.

Център за професионално обучение Европа организира лицензиран от НАПОО курс по Козметика в София, Варна, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Перник, Русе, Добрич, Плевен, Ямбол, Хасково. Курсът включва теория и практика върху хора, учебната програма на всички модули е по изискванията на МОН и Европейси държави, целта на цялостното обучение е да придобиете Държавно Свидетелство за професионална квалификация с втора или трета степен, за да получите знания и умения и извършвате цялостни козметични процедури.. Курсът по козметика е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали козметици, желаещи надграждане на знанията. Графикът е гъвкав и съобразен със свободното време на курсистите. Има курсове за процедури, лечебни, апаратура, антицелулитни терапии и т.н. След завършване на обучението може да работите в България, чужбина, на кораб като Козметик, консултант в магазин за козметика и т.н.

Козметици преподаватели за Варна - Севастиана Ангелова в Beauty Studio, Враца - Нина Христова, център за красота Велвет, Петя Петрова - салон Кокона, Шумен - Валя Вълкова, София - Алма Морел, Пловдив - студио Кадифе и салон Woman Energy, Перник - Адриана Стефанова в салон Деси, Ямбол - Тодорка Тодорова в салон Infinity, Хасково - Ева Чомпалова, Плевен - Димитрина Костова - салон за красота Корона, Петя Петкова.

Адреси

Курсове в София, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Перник, Русе, Димитровград, Добрич, Ямбол, Плевен, Хасково, Свиленград
Курс Козметика в гр.София - 0897 317 641
Курс Козметика в гр.Враца - 089 7317 641
Курс Козметика в гр.Шумен - 0897 317 641
Курс Козметика в гр.Пловдив- 0897 317 641
Курс Козметика в гр.Димитровград -
Курс Козметика в гр.Русе - 089 7317 641
Курс Козметика в гр.Ямбол - 089 7317 641
Курс Козметика в гр.Перник - 089 7317 641
Курс Козметика в гр.Плевен - 089 7317 641
Козметика в гр.Добрич - 089 7317 641
Козметика в гр.Хасково - 089 7317 641
e-mail: marketing@school-europe.com

Телефони

0897 317 641

Важно за вас

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! БЕЗ EUROPASS CERTIFICATE И СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, ДОКУМЕНТ ОПРЕДЕЛЯЩ НИВОТО НА ВЛАДЕЕНЕ НА ПРОФЕСИЯТА, НЕ МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ И РАБОТИТЕ В ЕВРОПА И ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

НА ЗАВЪРШИЛИТЕ КУРСИСТИ СЪТРУДНИЧИМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ, ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, НА КОРАБ.

www.school-europe.com ПРАКТИЧЕСКИ КУРСОВЕ www.school-europe.eu ОНЛАЙН И ДИСТАНЦИОННИ КУРСОВЕ

Следвай ни

Facebook" id="facebook">Facebook Twitter Comments Flickr Skype
Massage Course
Дизайнът е направен от Европа Дизайн Груп Учебни центрове в София, Варна, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Перник, Русе, Димитровград, Добрич, Ямбол, Хасково, Свиленград, Плевен
| Професионални курсове | Европейски дипломи, преведени на английски език, валидни в цял свят.
.