Курсове в Домове за възрастни хора и деца

 • АСИСТЕНТ ЗА ВЪЗРАСТНИ

  Практика в Хоспис

  40 уч. часа - 450 лв.

  Първо ниво.

 • АСИСТЕНТ ЗА ВЪЗРАСТНИ

  Социален асистент

  40 уч. часа - 450 лв.

  Второ ниво.

 • АСИСТЕНТ ЗА ДЕЦА

  Практика в дом

  40 уч. часа - 450 лв.

  Първо ниво.

 • АСИСТЕНТ ЗА ДЕЦА

  Индивидуален асистент

  40 уч. часа - 450 лв.
 • ПСИХОЛОГИЯ

  Индивидуално обучение

  20 уч. часа - 450 лв.
 • ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ

  Курсове съобразени с вашето свободно време

  20 уч. часа - 250 лв.
 • МЕНИДЖМЪНТ

  След всички завършени нива получавате Свидетелство за пълна професия

  Издава се Европас сертификат / Europass certificate /
 • ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА И ЧУЖБИНА

  За хора със стаж без документ за квалификация

  Получавате Удостоверение за професионално обучение или Свидетелство за професионална квалификация. Информация:Тук.

Моля Прочетете

Може да изберете практически или дистанционен курс по професия Социален асистент за възрастни хора или Социален асистент за деца. Дистанционния курс може да се проведе независимо къде се намирате. С курс ще ви научим на професионализъм. За дистанционен курс, цени, диломи, може да разгледате тук: Дистанционни курсове - лесно и удобно от всяка точка на света. Първата стъпка към вашата успешна кариера е обучението. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете преди да започнете работа. Курса за Социален асистент за възрастни ще ви даде знания по професията и много възможности за добре платена работа в България и други държави. Теорията се води от Лекар Психолог (има възможност и по скайп). Практиката в гр.Варна се провежда в Хоспис, дом за възрастни хора Траката Мед, в Бургас в Дом за възрастни Орхидея, реална среда с професионалисти. Базите за обучение на Социални асистенти са модерни и отговарящи на всички съвременни изисквания. Може да изберете практически или дистанционен курс. В дистанционния курс за Социален асистент за възрастни хора или Социален асистент за деца получавате електронен учебник. По време на нивото решавате тестове. По практика е необходимо да се обучите в база, предоставена от вас и одобрена от нашия Учебен център. След приключване на теория и практика попълвате и ни изпращате комплект с документи по имейл или по куриер.Forum.

Това е сайт за курсове в София, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Перник, Русе, Димитровград, Добрич, Ямбол, Хасково, Свиленград. Във всеки курс за Социални асистенти има описани на цени и часове. Лесно може да търсите професионален курс, като използвате падащите менюта. Те търсят във всички желани области и ви предлагат курсове за Социални асистенти във Варна, София и Бургас и др. Има курсове за групови и индивидуални асистенти и т.н. Възползвайте се от възможността да станете професионалист чрез обучение в курс. След завършване на обучението може да работите в България, в чужбина, в хосписи, домове за възрастни и деца, домашни помощници, детегледачки и т.н.

Адреси

гр.Варна, София, Бургас

e-mail: marketing@school-europe.com

Телефони

Курс за Социален асистент в гр.Варна и София - 0897 317 641
Курс за Социален асистент в гр.Бургас - 0893 963 922

Важно за вас

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! БЕЗ EUROPASS CERTIFICATE И СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, ДОКУМЕНТ ОПРЕДЕЛЯЩ НИВОТО НА ВЛАДЕЕНЕ НА ПРОФЕСИЯТА, НЕ МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ И РАБОТИТЕ В ЕВРОПА И ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

НА ЗАВЪРШИЛИТЕ КУРСИСТИ СЪТРУДНИЧИМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ, ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, НА КОРАБ.

www.school-europe.com www.school-europe.com/forum
Дизайнът е направен от Европа Дизайн Груп Учебни центрове във Варна, София, Враца, Бургас, Димитровград, Перник, Русе, Шумен, Пловдив, Хасково, Свиленград, Ямбол, Хасково, Свиленград. | Професионални курсове | Европейски дипломи, преведени на английски език, валидни в цял свят..