За нас > НОВИНИ

Какво е необходимо след курс, за да отворите собствена фирма.

За да отворите собствена фирма, трябва да притежавате Свидетелство за професионална квалификация. То се равнява на Майсторски клас, най-висока степен по професията. С тази диплома може да бъдете Управител по професията и управлявате собствен бизнес. Ако желаете да направите собствен бизнес в чужда държава е необходим превод на сертификата на съответния език или на английски. В Учебен център Европа ще получите и Европас сертификат, издаден от Европейските членки държави и България. С този документ може да работите спокойно навсякъде в чужбина. След като получите преведена диплома, по-принцип нямате нужда от легализация, освен ако работодателя изисква.

Kакво е Европас сертификат / Europass sertificate.

Европас сертификат може да получите към всяка ваша диплома. Издава го Учебен център, на който са дадени такива права. Europass certificate е издаден по стандарт на чужди държави и там се описва какви са уменията и какви длъжности може да заемате.

Кои Дипломи са валидни, международни и лицензирани.

Преди да започнете курс е необходимо да проверите лиценза на Учебния център в сайта на НАПОО /Национална агенция по образование и обучение/ Всеки Учебен център е лицензиран за точни професии. Добре е да се информирате за кои точно професии имат лиценз, защото в противен случай дипломата ви ще се счита за невалидна. Може да направите проверка и кои центрове имат право да издават Европас сертификат. Вашето Удостоверение за професионална квалификация или свидетелство за професионално обучение са с водни знаци от Министерство на образованието и Национална агенция по образование и обучение НАПОО.

Необходима ли е легализация на диплома, за да работите в чужда държава?

Ако работодателя изисква това, то тогава е необходима. Има вариант да не похарчвате 250 лв. за легализация, а от Учебния център да преведат дипломата ви на желания език или стандартно на английски. Преведената диплома, трябва да е с текст подреден, както на оригинала. Необходимо е да сложите снимка, съща както на оригинала на български език. важно е най-отдолу да пише "Идентично с оригинала" и печат на учебния център. Чуждиет работодател сравнява оригиналната диплома с превода ви, вижд аи същия печат на фирмата, провеждаща курсове. Това е достатъчно, за да работите спокойно в чужбина.

Duis egestas.

Допълнителна информация 2014 Актуализация.

Моля Прочетете

С обучение ще станете добри професионалисти. Учебен център Европа ще ви помогне. Това е начало на вашата успешна кариера. Ще научите всичко, което трябва да знаете преди да започнете работа. Базите за обучение са добре оборудвани и модерни. Обученията съчетават теория и практика и показват, че може да е приятно, да учите нова професия. Forum.

Това са професионални курсове във Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Добрич. Провеждат се курсове за масажи, козметика, фризьори, маникюри, педикюр, ноктопластика, фитнес инструктори, готвачи, бармани, администратори, сервитьори т.н. След завършване на обучението може да работите в България, чужбина, на кораб.

Адреси

Курсове във Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Русе, Добрич
гр.Варна - 0878 826 818
гр.София - 0878 826 818
гр.Враца - 0878 826 818
гр.Шумен - 0897 317 641
гр.Пловдив - 0897 317 641
гр.Димитровград - 0893 963 922
гр.Русе - 0893 963 922
гр.Добрич - 0893 963 922

Телефони

0878 826 818 ; 0897 317 641 ; за Пловдив 0893 963 922

Важно за вас

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! БЕЗ EUROPASS CERTIFICATE И СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, ДОКУМЕНТ ОПРЕДЕЛЯЩ НИВОТО НА ВЛАДЕЕНЕ НА ПРОФЕСИЯТА, НЕ МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ И РАБОТИТЕ В ЕВРОПА И ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

НА ЗАВЪРШИЛИТЕ КУРСИСТИ СЪТРУДНИЧИМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ, ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, НА КОРАБ.

www.school-europe.com www.school-europe.com/forum Skype

Следвай ни

Facebook" id="facebook">Facebook Twitter Comments Flickr Skype
Massage Course
Дизайнът е направен от Европа Дизайн Груп Учебни центрове във Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Русе, Добрич | Професионални курсове | Курс Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Русе, Добрич.