За нас

С курс ще ви научим на професионализъм

Първата стъпка към вашата успешна кариера е обучението. Учебен център Европа е акредитиран от НАПОО и EREPS и работи за вас. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете преди да започнете работа! Базите за обучение за модерни и отговарящи на всички съвременни изисквания. Курсовете съчетават теория и практика и доказват, че може да е приятно, докато учите нова професия. Учителите са професионалисти, обучени и работили по целия свят. Те са майстори, рехабилитатори, кинезитерапевти, треньори, лекари, арт дизайнери. Курсове. В Учебен Център Европа има курсове за масажи, козметика, фризьори, маникюр, педикюр, ноктопластика, фитнес инструктори, треньори, готвачи, бармани, администратори, сервитьори, шивач, моден дизайн, перманентен грим, професионален грим, камериерки и др.

Станете професионалисти

Възползвайте се от възможността да станете професионалист чрез обучение в курс. След завършване на обучението може да работите в България, чужбина, на кораб Курсове като масажист, козметик, фризьор, маникюрист, педикюрист, ноктопластика, фитнес инструктор, спортен инзтруктор, персонален треньор, барман, готвач, сервитьор, администратор и т.н. В този сайт може да намерите информация за курсове, дипломи, лиценз, Курсове учители, обучения. различни нива и специалности до майсторски клас с много бонуси.

РАБОТА В БЪЛГАРИЯ, ЧУЖБИНА И НА КОРАБ

На завършилите курсисти сътрудничим за реализация и възможност за работа в България, чужди държави и на кораб.Дипломи С нашите дипломи може да кандидатствате навсякъде. Ще бъдем до вас до реализацията ви. В момента се предлагат свободни работни места на луксозни масажери по професия Козметиц, Масажисти, Фитнес инструктор, Маникюристи, Педикюристи, Ноктопластика, Фризьори, Камериерки и други

Как да кандидатстваме за работа в други държави и на кораби

ТЪРСИМ ФРИЗЬОРИ, ФИТНЕС ИНСТРУКТОРИ, АКУПУНКТУРИСТИ, РЕЦЕПЦИОНИСТКИ, МАНИКЮРИСТКИ, МАСАЖИСТКИ и КОЗМЕТИЧКИ ЗА РАБОТА НА БОРДА НА ЛУКСОЗНИ ПАСАЖЕРСКИ КОРАБИ! ТОВА СА ЧЕСТО СРЕЩАНИ ОБЯВИ, НО НЕ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ СА ОДОБРЕНИ. ЗАЩО ЛИ?
Първо изискване за кандидатстване за работа на Пасажерски или речни кораби е владеене на чужда език. Често още пътрвото интервю се провежда директно от работодателя. Необдходимо е да владеете английски език, за някои държави може немски и други езици. Второ условие, за да ви одобрят са документите, които представяте: Диплома за завършен курс или друго образование по професията, за която кандидатствате. Необходимо е да сте завършили всички нива по желаната професия, не само първо или второ, защото кандидатите с пълна професия ще ви изместят назад в списъка. Друго условие е на живо да направите добро впечатление, да умеете да разговаряте вежливо, да излъчвате увереност, да сте усмихнати, топли, с добра хигиена и делово облечени. Работодателя иска да разчита на вас, да предлагате неговите продукти и ги продавате добре, да ви харесват клиентите и да ги привличате, още щом ви видят. С две думи, той иска фирмата му да печели от вас, не да губи, тогава ще печелите и вие. А и по този начин ще си осигурите добър бакшиш от клиентите, който е минимум, колкото заплатата ви. В момента има голямо търсене за луксозни пасажерски кораби. Постарайте се и може вашата мечта да работите на него да стане напълно възможна. В чужда държава, освен гореизброените качества е желателно да притежавате и Europass certificate. Той е написан по техен стандарт и харесван от собствениците на центрове, студиа и хотели. Успех!.

Курсове

Съобразени с вашето свободно време
Курсовете по масаж, фризьор, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика, арт нокти, фитнес инструктор, спортен инструктор, персонален треньор, грим, перманентен грим, барман, готвач, администратор, сервитьор, управител на комплекс, мениджър, финансист, счетоводител, компютърен техник, програмист, камериерка, пиколо, спа са индивидуални. Курсове.
За да разгледате курсове погледнете тук Курсове.

Учителите са педагози, обучени да създават дискретност и уют.

Може да се възползвате и от интензивни или онлайн курсове..

Моля Прочетете

С курс ще ви научим на професионализъм. Учебен център Европа работи за вашето развитие. Първата стъпка към вашата успешна кариера е професионално обучение. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете преди да започнете работа по избрана професия. Базите за обучение на масажисти, фризьори козметици, маникюристи, педикюристи, ноктопластика, фитнес инструктори, треньори, спа, грим, барман, готвач, администратор са модерни и отговарящи на всички съвременни изисквания. Курсовете съчетават теория и практика и доказват, че може да е приятно, докато учите нова професия. Forum.

Това е сайт за курсове във Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Перник, Русе, Добрич, Димитровград, Русе, Добрич. Във всеки курс има детайлно описание за обучение, учители, дипломи, лиценз, сертификати т.н. Има курсове за масажи, козметика, фризьори, маникюри, педикюр, ноктопластика, фитнес инструктори, готвачи, бармани, администратори, сервитьори т.н. Възползвайте се от възможността да станете професионалист чрез обучение в курс. След завършване на обучението може да работите в България, чужбина, на кораб.

Адреси

Курсове във Варна, София, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Перник, Русе, Добрич, Димитровград, Русе, Ямбол, Хасково, Свиленград
гр.Варна - 0878 826 818
гр.София - 0878 826 818
гр.Враца - 0878 826 818
гр.Шумен - 0897 317 641
гр.Ямбол- 0897 317 641
гр.Пловдив - 0897 317 641
гр.Димитровград - 0893 963 922
гр.Русе - 0893 963 922
гр.Добрич - 0893 963 922
гр.Бургас - 0893 963 922
гр.Хасково- 0893 963 922
гр.Свиленград- 0893 963 922
гр.Перник- 0893 963 922

Телефони

0897 317 641 ; 0893 963 922

Важно за вас

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! БЕЗ EUROPASS CERTIFICATE И СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, ДОКУМЕНТ ОПРЕДЕЛЯЩ НИВОТО НА ВЛАДЕЕНЕ НА ПРОФЕСИЯТА, НЕ МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ И РАБОТИТЕ В ЕВРОПА И ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

www.school-europe.com

Практически курсове

www.school-europe.eu

Онлайн и дистанционни курсове

Следвай ни

Facebook" id="facebook">Facebook Twitter Comments Flickr Skype
Massage Course
Дизайнът е направен от Европа Дизайн Груп Учебни центрове във Варна, София, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Русе, Добрич, Перник, Хасково, Свиленград, Ямбол | Професионални курсове | Курс Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Перник, Русе, Добрич, Димитровград, Добрич, Хасково, Свиленград.